Деловање спреја
HAIR MEGA SPRAY
на вашу косу
 • HAIR MEGASPRAY је у иностранству већ бестселер и његова формула за деловање на косу је јединствена комбинација
  природних састојака од којих свака супстанца има посебно позитиван ефекат на кожу главе:
 • Уље од кокоса и авокада, уље од цимета и органски екстракти од чиликомушке
  делује антибактеријски и умирујуће, спречава упале.
 • Чичково уље
  Равна површину косе и негује је. Одстрањује перут, снабдева косу додатним храњивим материјама и посебно штити вашу косу, пре свега у случају могућег недостатка витамина.
 • Екстракти од камилице и коприве
  Ефикасно смирује косу и спречава пуцање и ломљење косе. Екстракти још јачају корен косе, обнављају је након успешног тонирања.
 • Арганово уље
  је одлични антиоксиданс који делује на косу као филтер против штетних УВА зрака.
 • Витамини А и Е
  јачају корен косе, стимулишу раст и спречавају опадање косе.
Проблем опадања косе ће на овај или онај начин задесити сваког без обзира на пол. Тешко стање наше околине, стални стрес на послу и неусклађена исхрана додатно погоршавају стање наше косе и коже на глави. Последица тога је јасно тањење косе, губљење постојаности и волумена, ломљење, пуцање и на крају потпуно опадање. Током своје каријере као триколог, тј. Експерт за косу (усп. дерматолог за кожу) испробала сам разне производе који су обећавали помоћ мојим пацијентима, укљ. традиционалне кућне препарате за јачање косе, побољшање изгледа те обнављање структурекосе.
Спреј за косу HAIR MEGASPRAY је чито откриће! Његови природни састојци могу обновити на ефикасан начин и јако оштећену косу која се лако ломи и пуца. Клинички експерименти су доказали да ефикасност овог спреја у борби против опадања косе и ћелавости
Косана Йованович,
Специјалист за трикологију,
Dr. med
Коментари купаца о ефикасности
спреја за косу HAIR MEGASPRAY
Хвала много! Овај спреј за косу ми се јако свидео – коса ми је добила на волумену и већ након две недеље коришћења изгледа много здравије (што значи након шест коришћења). Ефекат је присутан и чак након месец дана. Невероватно! Људи око мене су то већ приметили и сада се питам да ли да идем фризеру и коју бих нову фризуру изабрала? Само могу да препоручим овај производ!
Андриjана, 27 година, Краљево
Куповином овог производа аутоматски улазите у наградну игру
iPhone 6
09
Остатак артикала,
са наградном игром
Снижење
50%
990руб.
Регуларна цена
1980руб.
Цена: 990руб.